Télikert hőszigetelése

A hőszigetelés fontossága a télikertépítés során nem elhanyagolható! Az eljárás csökkenti a hőveszteséget, segíti a télikert energiafogyasztásának csökkentését, biztosítja a beltérben a kívánt hőmérsékletet. A télikert hőszigetelésénél általában speciális, alacsony hőátbocsátási tényezőjű üvegeket, illetve hő- és párazáró anyagokat alkalmaznak a falak, padló és tető szigetelésére a lehető leghatékonyabb energiamegtakarítás érdekében. … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Első helyen az egészséges életmód

Az, hogy jól nézzen ki, a legtöbb ember számára fontos. Az azonban, hogy egészséges legyen kétségkívül mindenkinek fontos, ha nem a legfontosabb. Egészség nélkül szenvedéssé válhat az életünk, folytonos orvosi kezelések, fájdalmak kísérhetik életünket. Ezt megelőzvén fontos beszélni az egészséges életmódról, arról, hogy miért veszélyes a túlsúly. Életmódváltással a fogyásért … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Energiatakarékos télikert, hőszigetelt terasz

Ha szeretnél télikertet létesíteni és ezért zárttá tennéd teraszodat, akkor az első és talán legfontosabb a szempont a megfelelő szerkezet kiválasztása és a magas hőszigetelő képesség biztosítása. Ez teszi lehetővé, hogy a terasz egész évben, de minimum 3 évszakban rendelkezésedre álljon egy plusz szobaként. Az egylapos üvegszerkezetek, egymásba tolható tolóajtók … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Talajjavítás – komposzt tápanyag a télikertben

Télikerti növényeinknek szüksége van tápanyagra és laza talajra Ha a télikertben lévő talaj rossz, a növények lassan fejlődnek, a gyökerek nem hatolnak be a mély rétegekbe, hanem a felszínen húzódnak. Struktúraképző szerek (komposzt, humusz, fűrészpor, szalma, levágott fű, homok, humusz, héj, perlit egyéb anyagok) talajba vitele javítja a gyökerek levegőellátását. … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Műanyag télikert gyártás kupolatetővel

A legegyszerűbb változatban az üvegház vagy télikert egy fa, fém vagy fém-műanyag keret, amelyre műanyag fólia vagy polikarbonát lapok, hagyományos kivitelezés esetén üveglapok vannak rögzítve. Ennek a kialakításnak a fő előnye az alacsony költség és a könnyű kivitelezés. Kis súlya miatt nem igényel alapozást, felállítható a kertben vagy udvari teraszon. … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Az infrasugárzók előnyei – Infrafűtés, panelek

A sötétsugárzók előnyei a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben A közönséges villamos melegítőkészülékekkel szemben az infrasugarakat kibocsátó készülékek mindenekelőtt a hatósugarukba eső tárgyakat, és csak másodsorban a levegőt melegítik fel. A berendezés hatását már a bekapcsolás utáni percben érzékeljük. Ez az oka annak, hogy az inframelegítőket a helyiségek gyors felmelegítésére használják. … katt! >> OLVASD TOVÁBB!

Organikus első helyezés – Google találat

Az organikus találati helyezések jelentősége a Google eredményoldalon A Google találati listái hirdetett linkekkel kezdődnek, ezek elhelyeztetése csak pénzkérdés. Ezeket követik az organikus találati helyezések, amelyek sorrendjét a keresőalgoritmusok határozzák meg több ezer értékelési kritérium alapján, így a besorolt weboldalak tényleges értékét az organikus találati rangsor mutatja, nem a hirdetési. … katt! >> OLVASD TOVÁBB!